Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

MILITÆRsygeplejerske​

Sygeplejerske ved Forsvarets Sanitetskommando

Har du lyst til at være en del af den sundhedsfaglige støtte til soldater i Forsvaret ved siden af din civile karriere? – Så læs mere her om grunduddannelsen for sygeplejersker i Forsvaret.

Som sygeplejerske af reserven i Forsvaret får du en uddannelse, der sætter dig i stand til at indgå og virke som sygeplejersker sammen med forsvarets øvrige sanitets og sundhedsfaglige personale. Som reaktionsstyrkesygeplejerske vil du blive ansat under Forsvarets Sanitetskommando, hvor din primære opgave vil være at støtte Forsvaret i internationale operationer.

FAG UNDER UDDANNELSEN

På kurset til sygeplejerske i Forsvaret vil der bl.a. blive undervist i følgende fag:​

  • Militært basiskursus
  • Grundmodul for sygeplejersker i Forsvaret
  • Behandling af radioaktivt, kemisk og biologisk forurenede patienter
  • Introduktion til Hæren og Flyvevåbnet

​Kurset til militærsygeplejerske tilstræber en praksisnær og aktivitetsbaseret undervisningsform, hvor mest mulig læring sker gennem cases, scenarietræning og aktivt arbejde med stoffet. Dette indebærer også en del rejseaktivitet fra uddannelsescenteret i Åbyhøj i Aarhus til mange af Forsvarets etablissementer og faciliteter i hele landet.

Efter uddannelsens afslutning har du lært at begå dig i det militære miljø som soldat og sygeplejerske. Du vil kunne begå dig i sanitetstjenesten i forsvaret og her anvende de procedurer og principper der er gældende her.

Center for Sundheds- og Sanitetsuddannelse

​Sylbækvej 10, 8230 Åbyhøj

Rutevejledning

CVR: 16287180​

facebook_2